Niets is te groot voor ons!  

Geluidswallen, Overkappingen t.b.v. winkelcentra, kunststofplaten voor de kassenbouw. Dit zijn enkele voorbeelden van toepassingen die ThyssenKrupp Stokvis Plastics biedt. Voor dit soort grotere projecten kunnen wij , buiten het materiaal,ook de juiste technische ondersteuning bieden.

Spil hierin zijn onze vakspecialisten, die alle 'ins & outs' van de producten en toepassingen kennen. Indien u met een van onze vakspecialisten in contact wilt komen of meer wilt weten over de mogelijkheden verwijzen u graag door naar ons algemeen telefoon- en faxnummer van ons kantoor in Roosendaal.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief