Privacy statement 

In het kader van de bescherming van de door u verstrekte gegevens aan ons thyssenkrupp Plastics Nederland, hierna genoemd TKSP, gelden de volgende voorwaarden:

1. Verzameling, gebruik en/of verwerking van gegevens:

De gegevens uit het “Inlogformulier beveiligde deel website” en het formulier “Aanmelden nieuwsbrief” zullen door TKSP verwerkt en/of gebruikt worden met het oog op een persoonlijk klantenservice, nieuwsbrieven, evenals verkoopspromotiedoeleinden en direct marketing (via post en elektronische communicatie)

 

2. Vrijgave voor technische verwerking

Aangezien TKSP deel uitmaakt van een grote internationale groep ThyssenKrupp AG, die wereldwijd actief is, kunnen uw persoonlijke gegevens naar één van de internationale datacentra van de groep worden doorgestuurd. Daarnaast kunnen deze gegevens in de internationale datacentra zelf verwerkt worden met het oog op een persoonlijke klantenservice, nieuwsbrieven, evenals verkoopspromotiedoeleinden en direct marketing (via post en elektronisch communicatie). De datacentra werken overeenkomstig de Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

 

3. Overdracht aan derde partijen

Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derde partijen, tenzij deze partijen contractueel verbonden zijn aan TKSP of in opdracht van TKSP handelen.

 

4. Toegang tot en beveiliging van persoonlijke gegevens

Alleen de personeelsleden die bevoegd zijn voor de verwezenlijking van de doelstellingen gemeld in paragraaf 1 en voor IT-beveiligings- en onderhoudswerken zullen toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens.

 

5. Juistheid en verbetering van persoonlijke gegevens

U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, deze te controleren en te vragen om uw persoonlijke gegevens te verbeteren, te wijzigingen of te blokkeren, zoals meer in detail bepaald werd in de Belgische wet van 8 december 1992 op bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van privé-gegevens.

 

6. Intrekking van uw toestemming

U kunt uw toestemming op elk moment weer intrekken. U kan dit o.a. doen door een e-mail te sturen naar info.stokvisplastics@thyssenkrupp.com .

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief