Beveiligde pagina 

Een deel van de informatie op deze site is alleen toegankelijk voor geautoriseerde klanten van ThyssenKrupp Stokvis Plastics. Om in te loggen dient u over een gebruikersnaam (uw e-mailadres) en een paswoord te beschikken. Als u daarover beschikt kun u nu hieronder inloggen.

Hebt u nog geen paswoord, maar behoort u wel tot de vaste klantenkring van Thyssen Krupp Stokvis Plastics, dan kunt u zich hier aanmelden. Vul de gevraagde gegevens, alsook uw klantnummer, in en verzend de aanmelding. Let op: U dient zelf een paswoord op te geven waarin tenminste twee cijfers voorkomen.

 

Bent u nog geen klant vul dan onderstaande gegevens in, laat in dat geval het klantnummer open en verzend de aanmelding. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: U dient zelf een paswoord op te geven van tenminste 6 karakters waarvan tenminste 2 cijfers.

Ik wens de nieuwsbrief te ontvangen

Uw aanmelding wordt verzonden.

Uw aanmelding is in goede orde door ons ontvangen. Hartelijk dank voor uw aanmelding.
Wij gaan uw gegevens controleren en sturen u binnenkort per e-mail een bevestiging dat u met de opgegeven naam en paswoord in kunt loggen op de beveiligde omgeving van onze site.

Uw aanvraag voor de beveiligde omgeving van onze website is in behandeling. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op als u nog geen klant bent.

Wij hebben uw aanmelding niet correct ontvangen.

LET OP: Als de vraag over de nieuwsbrief met ja wordt beantwoord, dan zal het e-mailadres ook in de lijst van nieuwsbriefabonnees worden opgenomen. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden in verband met ons bedrijf, de produkten, mailings en eventuele verkoopacties.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief