Over thyssenkrupp Plastics Nederland 

uw distributeur in kunststoffen

thyssenkrupp Plastics Nederland is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een fusie tussen Stokvis Plastics en ThyssenKrupp Röhm.

 

Een jong bedrijf met maar liefst 50 jaar ervaring in kunststof halffabrikaten, leidingsystemen en folies voor o.a. de bouw, reclame, OEM/Projecten en industrie.

 

Doordat wij al jarenlang samenwerken met zeer gerenommeerde Europese fabrikanten , kunnen wij u continu een hoogstaande kwaliteit garanderen.

Met onze uitgebreide service, waaronder verschillende bewerkings-en cut-to-size mogelijkheden, biedt thyssenkrupp Plastics Nederland een concept dat uniek is voor Nederland.

 

Op onze website kunt u de producten en services van thyssenkrupp Plastics Nederland terugvinden. Mocht u meer informatie wensen zoals prijzen, documentatie of monsters, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord

 

Met vriendelijke groet,

 

thyssenkrupp Plastics Nederland

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief