MAKROLON® - Polycarbonaat kunststofplaten 

Elk plaattype, in het assortiment van de Makrolon polycarbonaat platen, heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en is daardoor geschikt voor typische toepassingen zoals machinebeveiliging, verlichtingsarmaturen, reclameborden, lichtkoepels, transparante geluidsmuren, veiligheidsbeglazing enz.

Makrolon® massief GP

Makrolon® massief UV

Makrolon® massief AR

Makrolon® GP-platen zijn geschikt als machinebeveili-gingen,verlichtingsarmaturen, borden, muur- en deurscheidingen. De platen bieden bescherming tegen onopzettelijke breuk en

moedwillige vernieling.

Makrolon® UV -platen

met UV-bescherming op beide kanten zijn ideaal om buiten te gebruiken: overdekte oversteekplaatsen voor voetgangers, bushaltes, tongewelven en lichtkoepels.

Makrolon® AR-platen zijn krasbestendige polycarbo-naatplaten met een verbeterde UV-besten-digheid. Ideaal als veiligheidsbeglazing in ziekenhuizen, gevangenissen en psychiatrische instellingen. kijkramen en machine-beveiligingen.

Makrolon® massief NR

Makrolon® DX

Makrolon® meerwandig

Makrolon® NR platen zijn transparante platen met een matte afwerking en een verbeterde uv-bestendigheid op één kant.

Makrolon® DX, een solide polycarbonaat plaat voor LED-verlichting. Met als voornaamste eigenschap-

pen :een extreem hoge lichttransmissie en een zéér goede lichtverspreiding, erg slagvast en resistent aan extreme temperatuur-schommelingen.

Meer info in de LED-rubriek.

Makrolon® meerwandig, de verschillende types worden verder uitgebreid toegelicht in de rubriek bouw.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief