Kwaliteit 

Wij beschikken over ISO 9001:2015

thyssenkrupp Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers.

thyssenkrupp Plastics Nederland is sinds december 2016 ISO gecertificeerd en wel met het ISO-9001:2015 certificaat. Het ISO-9001 certificaat conform de nieuwste normen.

ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van thyssenkrupp Plastics Nederland zelf.

De voordelen van ISO certificering voor u en voor ons:  

- ISO certificering helpt om de bedrijfsprocessen die er toe doen te identificeren en te optimaliseren.

- Processen en structuren worden voor de gehele organisatie duidelijk, waaronder taken, verantwoordelijkheden en communicatiestructuren.

- Verhoging van efficiencie, wat kan resulteren in kostenbesparingen.

- Problemen kunnen tijdig gesignaleerd en geidentificeerd worden, waardoor actie ondernomen kan worden om fouten in de toekomst te voorkomen.

- Klant en klanttevredenheid staat centraal; klanttevredenheid kan geoptimaliseerd worden.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief