DIBOND® 

Dibond® is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten,aan de voorzijde een gemoffelde dekplaat en aan de achterzijde een gemoffelde of walsmatte achterzijde. Een lichtgewicht sandwichplaat met uitstekende producteigenschappan voor binnen- en buitentoepassingen: standenbouw,wandpanelen,POS-displays,reclame- en uithang-borden,fotomounting,winkelinrichting, digitale druk, zeefdruk, pylonen, ....

Dibond® Algemeen

Dibond® Kleur

Dibond® Digitaal

Dibond® Algemeen is een duurzaam sandwichpaneel dat volledig recycleerbaar is, onbeperkt te vervormen en te verbinden en dus ideaal als modulair standelement en beelddrager.

Dibond® Kleur voldoet aan de hoogste eisen voor digitaalprint. Deze platen hebben een uitstekende vlakheid en een perfect oppervlak

Dibond® Digitaal de enige aluminium sandwichplaat die voorzien werd van een bijzonder laksysteem, dat speciaal ontwikkeld werd voor zeefdruk en digitale vlakbedrukking

Dibond® Butlerfinish

Dibond® Dilite

Dilite Color

 

Dibond® Butlerfinish, het geborsteld oppervlak is het resultaat van een gesofisti-ceerd produktieproces. Digitale druk in groot formaat op deze platen resulteert in aantrekkelijk prints.

DiLite® : kern van polyethyleen met aluminium afdekplaten (0,2 mm dikte). De aluminium afdekplaten zijn voorzien van een basiskwaliteit polyesterlak. Enkel aan te raden bij vlakke toepassingen.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief