De Aqua Nederland Vakbeurs 

Op elke vraag een passend antwoord

- Wie kan mij helpen aan een passend advies?

- Is een kunststof leidingsysteem voor mijn toepassing inzetbaar?

- Welke kunststof halffabrikaten zijn er vandaag de dag leverbaar?

 

Geen vreemde vragen als u werkt of geïnteresseerd bent in watermanagement, waterbehandeling en/of watertechnologie. Naast antwoorden op die vragen komen ook de nieuwste innovaties en producten aan bod tijdens deze jubileumeditie.

Van 21, 22 tot en met 23 maart 2017

Bezoek dé inspiratiebron voor de waterbranche; de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. Gedurende deze drie dagen presenteren niet alleen wij, thyssenkrupp stokvis plastics maar nog 300 andere bedrijven zich vanuit de verschillende sectoren binnen de waterbranche.

Gratis toegangskaarten voor onze relaties

Om het u nog makkelijker te maken heeft u als relatie van thyssenkrupp stokvis plastics gratis toegang tot de Aqua Nederland Vakbeurs. Maak hiervoor gebruik van onderstaande link. Wij verwelkomen u graag op onze stand.

Nieuws

De Aqua Nederland Vakbeurs

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland. Lees meer.

YBS reflectie Isolatiedekens

Voor isolatie van uw daken, gevels, en vloeren hebben wij voor u NU de volgende mogelijkheden! Lees meer.

Leadax®: De loodvervanger.

De tweede generatie loodvervanger; Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Lees meer.

De thyssenkrupp winter actie 2017

Ondanks de kou buiten deze winter gaan wij ervoor zorgen dat onze relatie warm blijft. Daarom ontvangt u bij elke franco order een GRATIS thyssenkrupp Plastics ijsmuts. Deze actie gaat in vanaf maandag 16 januari 2017 en geld zolang de voorraad strekt. Lees meer.

Uw juiste prijs binnen handbereik

Zoek niet langer naar uw brutoprijs. Verlies geen kostbare tijd en log in op ons beveiligd gedeelte Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief